Dragi profesioniști și entuziaști ai sustenabilității în construcții,

Suntem încântați să vă anunțăm că Green Gala Awards 2023 se apropie cu pași rapizi, și că sunteți invitați să vă înscrieți în această competiție ce celebrează excelența în eficiența energetică, sustenabilitatea și economia circulară în clădiri și nu numai. Acest eveniment prestigios, organizat de ROENEF și ROGBC, își propune să evidențieze cele mai bune practici și inovații din domeniul construcțiilor sustenabile.

Ce poate fi mai important decât să recunoaștem și să premiem clădirile in care muncim, traim, invatam, care inspiră schimbări pozitive și care servesc drept exemple demne de urmat pentru un viitor mai verde? Ne dorim să descoperim proiectele și inițiativele care aduc valoare reală comunității și mediului înconjurător.

Categorii de premii:

Click pe link pentru a vă înscrie!

1. Formular înscriere – Excelență în eficiență energetică și sustenabilitate în clădiri
2. Formular înscriere – Excelență în utilizarea principiilor de economie circulară
3. Formular înscriere – Excelență în dezvoltarea orașelor sustenabile.
4. Formular înscriere – Excelență în campanii de conștientizare a eficienței energetice și sustenabilității

Pentru a intra în competiție, vă rugăm să completați formularul din link-urile aferente fiecărei categorii in parte si să depuneți aplicațiile în perioada 11 septembrie – 15 octombrie 2023, pe pagina de website dedicată.

Pentru decernarea premiilor vă așteptăm la ONE Tower, 17th floor, Calea Floreasca 165, Bucharest, in data de 26 octombrie, incepand cu ora 17:00.

Vă rugăm să transmiteți maximum cinci imagini de înaltă rezoluție, asigurându-vă că avem permisiunea pentru utilizarea lor pe site-ul nostru. În cazul cladirilor, includeți imagini reprezentative atât exterioare, cât și interioare pentru a oferi juriului o vedere completă asupra clădirii care va fi evaluată.

Ne așteptăm cu nerăbdare să descoperim proiectele voastre inovatoare și să sărbătorim excelența în construcțiile sustenabile la Green Gala Awards 2023!

Cu cele mai bune urări,

Echipa Green Gala Awards
ROENEF & RoGBC